Urmărește emisiunea live


Ana-Maria, dispărută de la școală, găsită într-o scară de bloc. Își aștepta părinții să vină acasă din străinătate

Ana-Maria este o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț. Ea a fost dată dispărută, vineri, în jurul orei 13:00, după ce a plecat de la școală.

Responsabilitatea față de fetița de 12 ani era mare. Ea stă la o cunoștință a părinților săi. 

Ana-Maria a fost căutată de echipaje de Investigații Criminale, agenți de poliție, jandarmi și voluntari. A fost găsită într-o scară de bloc, sâmbătă dimineață. Poate deznodământul a fost unul fericit, dar nu și pentru Ana-Maria. 

Catrinel Dana Cojocaru, din Piatra Neamț, scrie, pe Facebook, că Ana-Maria a mers în scara de bloc unde cândva a locuit cu părinții săi, în chirie, pentru părinții i-au spus că vor veni acasă, de la muncă din străinătată, și a vrut să-i aștepte, să le facă o surpriză. A stat alături de ei acolo până când au fost nevoiți să plece la muncă. Pe Ana-Maria au lăsat-o în grija unei cunoștințe apropiate. 

”Ajunsese acolo, însă, pentru că a stat acolo cu chirie, în urmă cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți să plece la munca in străinătate și să o lase în grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru că PĂRINȚII i-au spus ca vor veni acasă! Și fetița s-a bucurat că îi va revedea. Și a mers acolo să îi aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea că a avut clipe fericite!!! Doar că, între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas să viseze in scara unui bloc în care a trăit clipele ei de fericire...” scrie Dana Cojocaru, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel