Ana Lesko, mesaj acid: Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua!

Ana Lesko a transmis un mesaj acid pe Facebook, după ce a fost criticată și jignită de mai multe persoane, în repetate rânduri, că apare mai mult dezbrăcată în pozele de pe rețele de socializare.

„Tu, hateriță (n.r. răutăcioasă), sexualitatea îți trezește teamă, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi decât să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale. Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoți capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă și de a jumuli pe vreo "curajoasă" care te orbește trecând strada.

"Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua"

Ești rea și neagră în cerul gurii, latri toată ziua până și la umbra ta. Ai uitat să te iubești pe tine,nu mai vrei de fapt să te mai placi. Dai vina pe copil pentru corpul tău dezordonat, învinuiești bărbatul pentru depresiile și complexele tale, cauți oriunde motive pt nefericirea ta dar răspunsurile tot la tine sunt și tot tu poți schimba asta. Stai și te complaci într-o situație sau alta, te acrești pe zi ce trece, te constipi, îți crești copiii conform stărilor iar bărbatul nu te mai suportă. Și ghici ce?! Tu tot mai dependentă devii de el iar el drept răspuns te respinge", a scris Anna Lesko.

"Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug"

"Îmi trântești câte o "scrisoare" electronică, bogată în morală, sfaturi cum să îmi cresc copilul, ce educație să îi dau și cât de grav este că m-am despărțit de tatăl copilului meu. Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat o în dealungul anilor", a mai scris Anna Lesko.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel