Urmărește emisiunea live


Ana Ciceală și Aurelian Bădulescu, intervenții în direct, după scandalul din Primărie! Declarații de ultimă oră

Consilierului general Ana Ciceală i-a fost adresat un gest obscen în ședința de miercuri a Consiliului General al Capitalei, din partea viceprimarului Aurelian Bădulescu, iar reacția acesteia a venit într-o intervenție la un post tv.

Ana Ciceală, consilier USR, crede că gestul obsen i-ar fi fost adresat fie ei, fie unei colege de alături care tocmai își exprima punctul de vedere, într-un drept la replică pentru Bădulescu.

”Viceprimarul continuă seria de atacuri la adresa mea și a colegilor mei. Până la urmă este vorba de hărțuirea pe care o face viceprimarul Bădulescu în prezența primarului Gabriela Firea și pentru care nu primește absolut nicio sancțiune de patru ani. Continuă să fie în funcție și să ne hărțuiească blocându-ne astfel accesul la tribuna Bucureștiului, tribuna la care semnalăm problemele cu care se confruntă Capitala și dezbatem propunerile de hotărâri ale primarului general”, a explicat Ana Ciceală la Realitatea Plus, miercuri seara.

”El ne-a mai adresat cuvinte urâte și acum doi ani, și anul trecut și nu a exsitat nicio sancțiune din partea doamnei primar Gabriela Firea, mai mult, pare că-l încurajează fiindcă nici nu i se taie microfonul atunci când ne spune acele cuvinte. Sunt deja în proces cu domnul Bădulescu, dar mai durează până la o sentință”, a completat Ciceală.

În aceeași ședință, viceprimarul a numit-o ”criminală” pe reprezentanta USR. 

Reacția viceprimarului Bădulescu

Aurelian Bădulescu a explicat că gestul său a fost adresat unui domn din sală. În aceeași emisiune tv, de la Realitatea, viceprimarul a intervenit, după consilierul Ciceală, și a spus:

N-a fost adresat ei gestul, dânsa este o victimă permanentă, atunci când nu reușește să transmită ceea ce vrea să transmită de la organizația politică din care face parte. Eu eram angrenat într-o discuție cu un coleg și ne raportam la o situație care nu are legatură cu dânsa. Să mă sancționeze electoratul. A fost un gest nesăbuit din partea mea, cer scuze cetățenilor care se simt jigniți, dar eu vă garantez că 99% dintre români știu ce înseamnă acest gest și știu când trebuie să-l facă. Nu mai comentez că exagerați și lucrurile nu sunt așa”, a spus Bădulescu la Realitatea Plus.

Citește și: Bădulescu, gest OBSCEN în Primăria Capitalei. A fost scos din sărite de Ciceală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel