Urmărește emisiunea live


Ana Birchall, raport de activitate în Guvern: Sunt mândră

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Ana Birchall a anunţat pe o rețea de socializare că îşi va prezenta raportul de activitate pentru ultimele şase luni. 

"Având în vedere buna tradiţie stabilită împreună încă de la sfârşitul primei sesiuni parlamentare din 2013 şi din respect pentru voi toţi, în zilele următoare o să îmi prezint raportul de activitate pentru ultimele şase luni. Sunt mândră de lucrurile bune realizate în această perioadă, fie că vorbim de pregătirea şi organizarea Preşedinţiei României la CE în 2019, Brexit sau alte teme aflate pe agenda europeană.

Sunt onorată şi recunoscătoare pentru şansa de a lucra cu o echipă extraordinară de oameni dedicaţi din Ministerul Afacerilor Externe, cu echipa mea formată din tineri educaţi şi muncitori, sau mai puţin tineri, dar care iubesc cu aceeaşi pasiune această ţară atât de frumoasă", a scris Ana Birchall pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje, adăugând că gândurile acestora i-au "atins inima" şi "mângâiat sufletul". 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel