Ana Birchall - Paul Brummell, întâlnire încheiere mandat: ''Un adevărat prieten al României''

Ana Birchall a primit joi vizita de rămas-bun a ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, în contextul încheierii mandatului în ţara noastră.  

Vicepremierul a declarat că Paul Brummell este "un adevărat prieten al României", mulţumindu-i totodată pentru colaborare şi pentru eforturile susţinute de aprofundare a relaţiei româno-britanice. 

"Îi mulţumesc domnului ambasador Paul Brummell atât pentru excelenta relaţie promovată şi dezvoltată între România şi Marea Britanie pe durata mandatului său, cât şi pentru o colaborare instituţională de succes, domnia sa fiind un adevărat prieten al României. Relaţia dintre România şi Marea Britanie a fost, este şi va fi o relaţie specială. Marea Britanie va rămâne în continuare, chiar în context post-Brexit, unul dintre cei mai importanţi parteneri şi aliaţi strategici ai României", a declarat viceprim-ministrul Ana Birchall, potrivit Agerpres.

Ana Birchall a subliniat că România doreşte ca Marea Britanie să rămână cât mai aproape de Uniunea Europeană şi să joace în continuare un rol de prim-plan pe dimensiunile de securitate, apărare şi economie. 

Diplomatul britanic a mulţumit la rândul său viceprim-ministrului român pentru excelenta colaborare instituţională şi personală, accentuând relaţia specială dintre România şi Marea Britanie, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel