Ana Birchall, mesaj pentru pensionari: Vârsta este doar un număr

Ana Birchall
Ana Birchall

Viceprim-ministrul Ana Birchall a transmis, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor vârstnice, un mesaj tuturor seniorilor, subliniind rolul definitoriu pe care persoanele vârstnice îl au în viața noastră.

"Pentru a putea privi cu speranţă în viitor avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori, cei care au clădit cu trudă și sacrificii lumea în care trăim astăzi.

În fiecare an, prima zi a lunii octombrie este dedicată celor mai vârstnici dintre noi, părinților, bunicilor sau străbunicilor noștri. Ziua internațională a persoanelor vârstnice ne amintește că pentru a putea privi cu speranţă în viitor avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori, cei care au clădit cu trudă și sacrificii lumea în care trăim astăzi.

Chiar dacă avem o dată dedicată persoanelor vârstnice, cred că în fiecare zi avem datoria de a ne strădui ca, prin faptele noastre, să le luminăm universul în fiecare clipă. Să ne prețuim bătrânii, să îi protejăm și să îi ascultăm ca pe cei care ne-au educat, susținut și format ca oameni pe acest pământ.

La mulți ani tuturor persoanelor vârstnice care înțeleg că vârsta nu este decât un număr  care nu te împiedică să trăiești frumos și demn în această lume, trecând cu seninătate peste orice obstacol. La mulţi ani tuturor celor ce trăiesc frumos vârsta înțelepciunii!", se arată în mesajul vicepremierului Ana Birchall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel