EXCLUSIV  Ana Baniciu, mărturisiri de Paște: ''Îmi pare rău, știu că o să mă înjure foarte multe femei...''

Ana Baniciu
Ana Baniciu

Ana Baniciu a vorbit într-un interviu acordat DCNews despre obiceiurile pe care familia sa le are cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cântăreața a mărturisit un lucru care va stârni invidia multor femei.

Ana Baniciu este renumită pentru fizicul de invidiat. Cântăreața a vorbit pentru DCNews despre bunătățile care se gătesc în familie cu ocazia Paștelui.

Fiica lui Mircea Baniciu mărturisește că nu se va abține de la nimic și va mânca tot ce poftește pentru că îi permite organismul și nici silueta sa nu va avea de suferit, cum se întâmplă în cazul multor femei.

Noi am fost o familie super nonconformistă. Tradiție este din partea mamei. La mama și la bunica se gătește încontinuu de trei săptămâni încoace. Imaginați-vă ce este pe masa de Paște. Cum găsim o ocazie, facem toate bunătățile din lume. E clar că sărbătorile astea înseamnă mâncare extrem de multă și extrem de bună. 

Eu chiar pot să mănânc tot ce poftesc. Îmi pare rău, știu că o să mă înjure foarte multe femei în momentul ăsta, dar da, pot să mănânc ce poftesc. În cantități, eu nu mănânc foarte mult. Mănânc în cantități mici, dar nu pot să mă abțin la ce bunătăți fac cei din familia mea. Chiar și tatăl meu gătește extraordinar. Sunt la mai multe mese invitată, dar acum fiind plecată, când mă voi întoarce, probabil că mă voi bucura și eu, a spus Ana Baniciu la DCNews.

Ana Baniciu va petrece sărbătorile cu prietenii, departe de casă, așa cum a povestit în interviul acordat DCNews.

Vezi răspunsul integral în VIDEO de mai jos

Vezi și: Ana Baniciu, despre Mircea Baniciu: Nu am vrut să defăimez imaginea lui. E greu și pentru mine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel