Amnistie și grațiere. Dragnea: PSD - ALDE are și această obligație

Amnistie
Amnistie

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Național al PSD, că trebuie să se ia o decizie în cazul amnistiei și grațierii.

"Când se vorbește în Românie despre amnistie și grațiere se vorbește ca și cum am vorbi că avem vreo bombă atomică și ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunț aceste cuvinte. Dacă cineva găsește alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acțiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptățile care s-au întâmplat în România și care se întâmplă în continuare, toate abuzurile din justiție altfel decât prin amnistie sau grațiere va avea tot sprijinul partidului și al meu personal. Dacă nu, nu mai ezitați. Nu știu când, nu știu cum, dar PSD- ALDE are și această obligație să repare nedreptățile. (...)

Acționați ca oameni de stat, hotărâți-vă când și dacă și la un moment dat trebuie să închidem subiectul ăsta pentru că ne-am plictisit. Vreau ca doi ani de zile să ne ocupăm de ceea ce este important pentu această țară. Și acest domeniu este foarte important. Justiția trebuie resetată și spun mulți oameni din acest sistem și judecări și procurori că trebuie resetată", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel