Amir Kiarash, jurnalist iranian, despre luarea României ca țintă: Vă spun cu CERTITUDINE!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Conflictul din Iran va afecta România?

Amir Kiarash, jurnalist iranian stabilit în Romania, exclude ideea că ţara noastră ar fi ţinta unei rachete nucleare venită dinspre Iran.

Amir Kiarash spune că România nu reprezintă o miză pentru Iran, prin urmare exclude ideea că ţara noastră ar fi ţinta unei rachete nucleare venită dinspre Iran. 

"Eu spun că România nu este ameninţată absolut deloc, pentru că nu reprezintă o miză pentru regimul din Iran. Chiar citeam zilele trecute ce s-ar întâmpla dacă România ar fi ţinta unei rachete nucleare venite dinspre Iran. Sincer, mă amuză astfel de situaţii. Să se ridice o astfel de problemă mi se pare o situaţie comică. Nu sunt analist politic, dar vă spun cu certitudine că România nu va fi ţinta unui atac iranian. Eu nu cred că România va fi ţinta unui atac din partea Iranului. Un astfel de scenariu este exclus. Dacă Iranul va riposta, cel mai probabil va riposta în Israel, în Irak. Cred că Irakul va fi ţara cea mai afectată", a spus Amir Kiarash, jurnalist iranian stabilit în Romania, la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel