Urmărește emisiunea live


American înecat în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie sub apă - video

Ocean - foto simbol
Ocean - foto simbol

Un american s-a înecat în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie sub apă, în zona unei insule paradisiace din Tanzania, relatează AFP care citează un anunţ făcut duminică de hotelul de lux unde era cazat cuplul.

Femeia, Kenesha Antoine, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu iubitul său, Steven Weber, care i-a cerut mâna la fereastra dormitorului lor subacvatic din complexul hotelier de lux Manta din Zanzibar. În înregistrarea video, Steven Weber poate fi văzut purtând mască şi labe de scafandru în timp ce înoată la fereastra dormitorului unde afişează o scrisoare redactată de mână:

'Nu pot să-mi ţin respiraţia suficient de mult timp pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine, însă tot ce îmi place la tine iubesc mai mult cu fiecare zi. Vrei să fii soţia mea, să te căsătoreşti cu mine?' Tânărul a scos apoi o cutiuţă care conţinea un inel, timp în care Kenesha Antoine striga de bucurie şi filma momentul. Nu au fost stabilite cu exactitate circumstanţele morţii tânărului pe insula Pemba, o populară destinaţie turistică în special pentru cuplurile aflate în luna de miere. 'Nu ai revenit din adâncuri, nu ai putut auzi răspunsul meu 'Da! Da! De un milion de ori, da, vreau să mă căsătoresc cu tine!', a scris Kenesha Antoine vineri într-un mesaj care confirma moartea iubitului său. 'Nu vom putea sărbători începutul vieţii noastre împreună deoarece cea mai frumoasă zi din viaţa noastră a devenit cea mai urâtă, cea mai crudă soartă posibilă', a scris Kenesha Antoine.

Directorul complexului Manta, Matthew Saus, a confirmat duminică, într-un e-mail transmis AFP, că un 'client s-a înecat în mod tragic, joi, după ce s-a scufundat singur în exteriorul camerei subacvatice'. 'Poliţia locală din Zanzibar investighează acest incident', a adăugat Saus. Cuplul era cazat în 'camera subacvatică' a hotelului, o structură plutitoare cu tarife de 1.700 de dolari pe noapte (1.500 euro), unde patul este înconjurat de ferestre cu vedere la apele limpezi ale oceanului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel