Amenzi usturătoare pentru cluburi și localuri în vacanța de 1 mai

Pompierii au identificat, în urma verificărilor efectuate în perioada premergătoare zilei de 1 Mai, 134 obiective care funcţionau fără deţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, pentru care au fost aplicate 199 de amenzi în valoare totală de 297.500 lei. 

Pompierii au desfăşurat controale pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă la obiective cu afluenţă de persoane din categoria cluburi, baruri, discoteci, restaurante, săli de spectacole sau mall-uri, spaţii de cazare turistică şi zone de agrement. 

Inspectorii de prevenire au desfăşurat, în perioada 28 aprilie - 1 mai, 659 de controale la nivel naţional şi o mare parte dintre disfuncţionalităţile constatate au fost remediate pe timpul verificărilor. 

Potrivit sursei citate, în primul trimestru al acestui an s-au depus eforturi susţinute pentru soluţionarea celor 1.906 solicitări în vederea emiterii avizelor de securitate la incendiu şi a altor 1.008 solicitări pentru eliberarea autorizaţiilor de securitate la incendiu. 

În urma verificării documentaţiilor tehnice şi a lucrărilor din teren, la nivel naţional au fost emise 1.089 avize de securitate la incendiu şi 698 autorizaţii de securitate la incendiu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel