Coarnă, denunț împotriva procurorului Gill Julien. Amenințări și presiuni asupra polițiștilor: ”Am lucrurile probate” VIDEO

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, a fost invitat în studioul România Tv, vineri seara, unde a prezentat un caz pe care el l-a considerat ”favorizarea făptuitorului”, în care este implicat un procuror.

Dumitru Coarnă a vorbit de presiunile pe care procurorul constănțean le-ar fi făcut asupra polițiștilor care au anchetat o bătaie care s-a lăsat cu zeci de zile de spitalizare:

”Sunt unii procurori care sunt deasupra legii. Și în fapt, și în drept. Vă dau exemplul unui procuror de la Constanța. Zilele trecute, Poliția Secția 3 Constanța a reținut doi agenți de pază care efectiv au maltratat, au bătut, un cetățean, pe care l-au găsit leșinat în stradă cu dublă fractură. L-au dus la spital, i-au salvat omului viața, au luat probe, au identificat, au început urmărirea penală in personam cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au propus reținere, s-a admis propunerea de către procurorul de serviciu și a venit prim procurorul de la Tribunal, care era conform unui zvon public în cârdășie cu șeful firmei de pază, cu inspectorul șef... i-a certat pe ăștia în ședință, i-a zăpăcit - pe polițiști, adică a venit în sală și asta se numește 'favorizarea făptuitorului', în direct - le-a luat dosarul fără nicio procedură penală, pentru că se fac niște referate etc., ci efectiv doar pentru că eu sunt prieten cu cutare dă-ncoace dosarul, cine ți-a permis ție să aplici legea? Asta i-a zis polițistului care a aplicat legea”, a declarat sindicalistul Coarnă la România Tv.

Corană: ”Amenințări directe”

”Omul care a stat în spital a primit certificat inițial de 80 de zile medico-legal. Șeful de secție primește amenințări: 'Te aranjez eu!' Omul a spus: 'Dom'le dacă vrei să aranjezi pe cineva, aranjează-mă pe mine nu pe subalternii mei'.” a mai adăugat fostul polițist.

Tot el a dezvăluit: ”Ce să mai înțelegi din țara asta? Eu am lucrurile probate. E vorba de procurorul Gil Giulian, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Ce să mai înțeleagă oamenii? Omul ăla bătut cu dublă fractură, iar oamenii din Constanța văd că șeful firmei de pază, la două zile, e în biroul șefului poliției județene, cu mașina în curte, unde nu ai voie cu mașina în zona respectivă”, a spus Dumitru Coarnă.

VIDEO Dumitru Coarnă

Citește și: Dosarul "10 august", la DIICOT. Licu: Este cel mai grav lucru pe care-l poate face un procuror

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel