Ameninţări pe facebook: Bărbat, reţinut de poliţişti

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care posta ameninţări pe facebook a fost reţinut de poliţişti.

Un bărbat din Morteni, judeţul Dâmboviţa, care posta mai multe ameninţări pe facebook, inclusiv la adresa unor copii, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie (IJP), remis, luni, Agerpres.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Morteni, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În prezent, cel în cauză este prezentat Judecătoriei Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător. Acesta ar fi postat mesaje de ameninţare, deşi se pare că nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia. Potrivit vecinilor bărbatului, acesta ar suferi de o boală psihică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel