Director SRI, despre amenințarea cu bombă din București: Legătură cu SUA

Amenințare cu bombă
Amenințare cu bombă

Amenințare cu bombă la Școala Americană, Fundația Româno-Americană și Hotelul Sheraton, din Capitală. Costin Georgescu, fostul director SRI, a comentat situația îngrijorătoare. 

Nebuni de felul acesta există peste tot. Nu numai la noi în țară se întâmplă acest fenomen. Dar sigur că  serviciile de informație, poliție, statului sunt obligate să verifice. Sunt obiective care au legătură cu Statele Unite, ceea ce trebuie văzut foarte bine de către Serviciul Român de Informații și de către Poliție. Până la urmă, se va afla persoana respectivă. Sunt convins 99,9% că este o alertă numai cu scopul de a crea panică în rândul populației și în rândul unor oficialități', a spus Costin Georgescu, fost director SRI, prezent prin legătură telefonică, la România TV.

Traficul este blocat. Zona este izolată. Se pune problema evacuării celor cazaţi în hotelul Sheraton, unde s-a primit ameninţarea. Apelul ar fi fost dat de pe o cartelă prepay.

O altă ameninţare cu bomba s-a primit, tot astăzi, la Școala Americană, elevii find evacuați. Cineva a sunat şi a anunţat că va urma un atac cu rachete.

Vezi și: Amenințare cu BOMBĂ, în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel