Ambulanţă, atacată cu pietre. Medicii interveneau pentru două fetiţe înecate

Ambulanță
Ambulanță

Două fetițe de 9 și 12 ani, surori, au murit luni după ce au intrat în râul Râmnicu Sărat și nu au mai putut ieși la mal. Copilele, din localitatea Râmnicelu, au fost scoase din ape de localnici și rude. O ambulanță a SAJ venită în ajutor a fost atacată de localnici cu pietre, scrie observator.tv. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, cele două surori ar fi intrat în râul Râmnicu Sărat, împreună cu un frate mai mic, de 7 ani. La un moment dat, copilele ar fi ajuns într-o zonă cu excavaţii, unde apa se adânceşte brusc, şi nu au mai putut ieşi.

Alarma a fost dată de băiat, localnicii și rudele reușind în cele din urmă să le scoată pe surori din râu. Din păcate, a fost prea târziu.
La venirea pompierilor şi a echipajelor medicale, fetele erau inconştiente, una dintre ele, în stop cardio-respirator, fiind declarată decedată la faţa locului, întrucât manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Cea de-a doua fetiţă a murit la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde fusese transportată. În timpul intervenţiei, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Buzău a fost avariată de localnicii din localitatea Râmnicelu, care au aruncat cu pietre, spărgând geamurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel