Ambasadorul SUA, Hans Klemm vizită la Brăila

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Hans Klemm, a vizitat luni, în judeţul Brăila, două fabrici, una de mobilă şi o alta de confecţii, cu scopul, potrivit acestuia, de a cunoaşte îndeaproape antreprenorii din ţara noastră. 

Hans Klemm, aflat în Brăila pentru a doua oară în mai puţin de un an, de data aceasta într-o vizită cu caracter economic, la invitaţia Patronatului Oamenilor de Afaceri din judeţ, a vizitat fabrica de mobilă SC Badenmob, pe platforma industrială de la Chiscani, şi cunoscuta fabrică de textile SC Braiconf. 

Scopul vizitei a fost acela de a cunoaşte îndeaproape antreprenorii din România. De ceva timp, încercăm să încurajăm antreprenoriatul şi companiile aflate la început de drum în România şi vom continua să facem acest lucru, dar acum înţelegem foarte bine mediul în care activează aceste companii. În primul rând, am fost impresionat de rezistenţa unei companii precum Braiconf, care există de 70 de ani şi a trecut prin multe schimbări de-a lungul existenţei. Am fost impresionat, de asemenea, de o companie tânără, Badenmob, care şi-a început activitatea într-o fostă fabrică şi care are deja succes, a declarat Hans Klemm. 

Ambasadorul SUA a spus că a auzit destul de des faptul că una dintre constrângerile cu care se confruntă companiile din România este reprezentată de lipsa forţei de muncă. 

Acest lucru are şi provocări, dar şi părţi bune. Partea proastă este că aceste companii au nevoie de forţă de muncă acum. Partea bună este aceea că există potenţial de creştere în economia românească pentru aceste companii şi în general, a completat Hans Klemm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel