Ambasadorul Marii Britanii la București îi colindă pe români

ambasador
ambasador

Ambasadorul britanic la București, Martin Harris, și-a deschis cont pe Twitter, devenind, astfel, primul diplomat străin din țară care are un cont în twitosferă. Mai mult, ambasadorul Marii Britanii a transmis românilor urarea "Crăciun fericit!", într-un mod inedit: recitând Plugușorul, îmbrăcat într-un tricou inscripționat cu mesajul "Keep calm and ReStart Romania", lângă un brad împodobit.

"Începând de astăzi puteţi intra în legătură directă cu Ambasadorul britanic Martin Harris pe noul său cont de Twitter (@HMAMartinHarris)! El este primul diplomat străin din România care îşi deschide cont în twitosferă :)", a informat miercuri Echipa de Comunicare a Ambasadei Marii Britanii, potrivit Mediafax.

Prima activitate a ambasadorului Harris care va putea fi urmărită live pe contul său de Twitter va avea loc joi, de la ora 12:00, când va da o mână de ajutor la servirea unei mese calde la o cantină a săracilor de la Gara de Nord.

Diplomatul britanic a ţinut să le ureze românilor Crăciun Fericit şi prin intermediul unui filmuleţ postat pe Youtube, în care recită câteva versuri dintr-un pluguşor. "Aş dori să fac o urare de Crăciun şi Anul Nou: Iarna-i grea, omătu-i mare, semne bune anul are, semne bune de belşug, de sub brazdă, de sub plug. Crăciun Fericit!", a urat Harris în limba română.

Amintind de evenimentele majore care au avut loc în Anglia, în acest an care se apropie cu pași repezi spre final, respectiv celebrarea Jubileului de Diamant şi găzduirea la Londra a Jocurile Olimpice,  ambasadorul Martin Harris a arătat că 2012 a fost important pentru țara sa şi relaţia cu România, ţinând să îi felicite din nou pe sportivii români care au participat.

"A fost un an minunat şi pentru Ambasadă, am călătorit la Cluj, Iaşi, Bucovina, Craiova şi alte multe locuri din România", a mai spus Martin Harris, care și-a început mandatul la București în 2010.  Martin Harris este şi unul dintre primii şi puţinii ambasadori străini la Bucureşti care deţine un blog, pe care afişează comentarii şi mesaje atât în limba engleză, cât şi română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel