Ambasada Suediei, glumă de Ziua Națională a României FOTO

Amabasada Suediei este extrem de activă în mediul online. De 1 decembrie, nu a ratat ocazia să îi transmită României un mesaj haios. 

„La Mulți Ani, România! Ți-am luat un tort de la Ikea", a transmis Ambasada Suediei pentru România. Mesajul este însoțit de o imagine cu o glumă. 

(w670)

PARADĂ 1 DECEMBRIE. Premieră pentru România, imagini de senzație

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave participă, duminică, începând cu ora 11,00, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României în Piaţa Arcul de Triumf.

Un număr de 21 de detaşamente reprezentând ţări aliate şi partenere vor defila cu această ocazie. Este cel mai mare număr de ţări care participă la parada de Ziua Naţională a României. Detaşamentele de militari străini sunt din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA, precizează MApN.

Această ediţie vine şi cu o serie de noutăţi. Pentru prima dată va defila detaşamentul Comandamentului Forţelor Întrunite. O altă noutate este defilarea radarului mobil 3D TPS 77 - cel mai modern radar din înzestrarea Forţelor Aeriene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel