Ambasadă Israel. Fost șef SRI are informații, dar nu poate ajunge la Cotroceni

Fostul Șef SRI, Costin Gerogescu a declarat că deține informații utile pentru Președintele României cu privire la posibila mutare a Ambasadei României la Israel. Dar nu a reușit până acum să treacă de consilierii lui Klaus Iohannis.

Costin Goergescu susține că informațiile deținute de el sunt culese la o întâlnire, la care a asistat, dintre fostul premier al României, Radu Vasile, și actualul premieri al Israelului, Benjamin Netanyahu. Deși a făcut o solicitare pentru o scurtă întrevedere cu președintele Klaus Iohannis, pentru a-i comunica informațiile, se pare că nu a primit niciun răspuns. 

"Vreau să îi spun președintelui pe gură, nu printr-o scrisoare"

Fostul șef al Serviciului Român de Informații nu dorește transmiterea mesajului prin intermediari. "E o solicitare pe care i-am făcut-o unui consilier prezidențial și e bine să ajungă la președinte o serie de informații legate de posibila mutare a ambasadei la Ierusalim. Vreau să îi spun președintelui pe gură, nu printr-o scrisoare. Numai să mă primească 10 minute să îi spun despre ce e vorba pentru că l-am însoțit pe premierul Radu Vasile acum 19 ani în Israel la actualul prim-minustru și mă simt dator să comunic. Sunt informații utile, dar nu pot să fac publică discuția între doi premieri la care eu am asistat" a declarat pentru DCNews Costin Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel