Amazon: Curierul descuie ușile la livrări, în lipsa proprietarilor

Amazon va lansa un serviciu care le va da posibilitatea curierilor să descuie ușile clienților pentru a livra coletele direct în interiorul locuințelor, informează miercuri BBC.

Pentru a dispune de acest serviciu, utilizatorii Amazon Key vor avea nevoie de o încuietoare inteligentă și de camera Cloud Cam.

Curierii vor scana codul de bare de pe un colet, iar după ce comanda va fi verificată online, camera va începe să înregistreze, iar persoana care va face livrarea va putea descuia ușa cu ajutorul unei aplicații.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a opta pentru a viziona în timp real livrarea sau pentru a primi ulterior o înregistrare video.

Printre încuietorile inteligente compatibile se numără modele fabricate de Yale și Kwikset, menționează sursa citată.

Același sistem poate fi utilizat pentru a permite accesul persoanelor care plimbă câini, a celor care se ocupă de menaj sau a oaspeților.

Gigantul american de retail online caută de multă vreme soluții pentru îmbunătățirea sistemului de livrări. Amazon pare a fi într-o misiune de neoprit, aceea de a deține fiecare aspect al locuinței, a declarat Ben Wood, analist în cadrul CCS Insight, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel