Amator de masaj erotic, reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit maseuza

Reținut
Reținut

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii braşoveni după ce, pretextând că este amator de masaj erotic, i-a sustras maseuzei două telefoane mobile, întrebuinţând acte de violenţă, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 24 martie a.c., în jurul orelor 17,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Braşov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuinţarea de acte de violenţă.

În urma unui complex de activităţi informativ-operative desfăşurate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Braşov, în data de 1 aprilie, autorul infracţiunii de tâlhărie a fost identificat şi depistat la adresa de domiciliu din judeţul Buzău. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al IPJ Braşov", se arată într-o informare transmisă de IPJ Braşov.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, a precizat sursa citată.

Vezi și: Tăriceanu, imunitate. Şedinţa Comisiei juridice, întreruptă din lipsă de cvorum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel