Amânare Brexit. Theresa May, întrevedere cu Angela Merkel

Theresa May
Theresa May

Posibilitatea prelungirii Articolului 50 din Tratatul Uniunii Europene a fost ridicată în cadrul unei întâlniri între premierul britanic Theresa May şi cancelarul german Angela Merkel, dar nu a avut loc nici o discuţie ''substanţială'' pe această temă, a indicat luni un oficial guvernamental, citat de Reuters.

Nu a fost ceva ridicat de premier, a declarat un oficial presei când a fost întrebat dacă o posibilă amânare a Brexit-ului a fost discutată, adăugând că May, dacă este întrebată, ar spune întotdeauna că o prelungire a articolului nu este ceea ce ea doreşte.

Potrivit oficialului, conversaţia dintre Theresa May şi Angela Merkel, care a avut loc în marja summit-ului UE-Liga Arabă de la Sharm el-Sheikh (Egipt), nu s-a concentrat pe acest subiect.

Oficialul britanic a mai pus că a fost o conversaţie bună, o ocazie pentru premierul britanic de a o informa pe şefa guvernului german în legătură cu ultimele date, de a discuta, cu o săptămână înainte, inclusiv despre declaraţia pe care ea o va face mâine (marţi - n.r.) în parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel