EXCLUSIV  Alternativa pentru Balena Albastră. Detaliul 'scăpat' de Gabriela Firea și Carmen Dan

Fostul senator Marius Marinescu a menționat un aspect omis de edilul Gabriela Firea dar și de ministrul de Interne, Carmen Gabriela Dan, cu ocazia zilei de 4 aprilie, care ar fi constituit alternativa ideală pentru a contracara jocul "Balena Albastră". 

Pe data de 4 aprilie este celebrată ziua internațională a animalelor fără stăpân. În acest context, senatorul Marius Marinescu s-ar fi așteptat la acțiuni specifice cu ocazia acestei zile din partea primarului capitalei, dar și a ministrului de Interne.

"M-aș fi așteptat astăzi ca doamna Gabriela Firea, primar general al Capitalei și doamna ministru de Interne să organizeze și acțiuni pentru încurajarea adopției animalelor fără stăpân de către familiile cu copii. 

Spun acest lucru pentru că, în contextul dezbaterilor despre pericolul celebrului joc 'Balena albastră', astăzi, copiii și adolescenții ar trebui îndemnați și îndrumați să își petreacă timpul liber îngrijind și iubind un animal de companie. În felul acesta li s-ar dezvolta spiritul responsabilității, empatia față de celelalte ființe și este și un mod ideal de relaxare," a declarat pentru DCNews Marius Marinescu, fost senator și preşedinte de onoare al Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului.

Totodată, Marius Marinescu a ținut să transmită și un mesaj cu ocazia acestei zile. 

"Cu ocazia zilei internaționale a animalelor fără stăpân îi felicit pe cei care își dedică o bună parte din timp îngrijind animalele fără stăpân. Le doresc multă sănătate", a mai spus Marinescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel