Altercație Palada - Radu Tudor: "Manipulare ordinară!"

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a publicat pe Facebook un grafic care determină o cotă de încredere de sub 20% pentru Crin Antonescu, mai mică decât cea a lui Corneliu Vadim Tudor, statistică față de care jurnalistul Radu Tudor s-a arătat revoltat, de asemenea pe Facebook, numind-o o "manipulare ordinară".

Palada a publicat graficul pe blogul său, Turambarr, ca răspuns pentru un blogger liberal al cărui nume nu l-a dezvăluit.

"Drept pentru care, rogu-vă distinși intenși de rit părerologo-feisbucian: dacă îl vedeți pe Facebook, transmiteți-i vă rog următoarele lecții de viață:

1) prietenii nu se schimbă precum alianțele politice

2) Crinuț al lui e varză

3) ce a făcut el se cheamă... pardon: nu pot să spun cum se cheamă, că acum sînt o bestie guvernamentală și nu mai am voie să mai folosesc expletive, cu excepția cuvîntului ăla care începe cu m și nu este matroz, ci alteva cu matr-.

4) sondajele are întotdeauna dreptate

5) Crinuț al lui e varză

A, era să uit: mai spuneți-i vă rog, dacă mai aveți timp, și că Crinuț al lui e history. Adică un soi de varză a la PNL", a scris sociologul pe blog.

"Ce manipulare ordinară. Cum e posibil, dle sociolog guvernamental? Da' ce-a făcut domnu' Crin, a omorât pe cineva să-l duceți dvs cu linia sub 20%", a reacționat Radu Tudor pe Facebook, la secțiunea de comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel