Allyson Felix a alergat prima ei cursă de 400 m de după naşterea copilului

Atleta americană Allyson Felix, multiplă campioană olimpică şi mondială, a revenit pe pistă după o pauză de 13 luni cu prilejul probei de 400 m din cadrul campionatelor naţionale ale SUA, relatează Reuters.

Allyson, 33 ani, a născut în noiembrie 2018 o fetiţă (Camryn) după o operaţie de cezariană, când era gravidă în 32 de săptămâni. 

La prima ei cursă din acest an, Felix a fost înregistrată cu 52sec20/100, timp cu aproape trei scunde mai slab decât cea mai bună performanţă a ei stabilită în 2015 (49sec26/100). Ea s-a clasat pe locul 4 în serii, care i-a permis totuşi să se califice în semifinale. Allyson are ca obiectiv calificarea la a 5-a ei olimpiadă, iar axceste campionate naţionale joacă şi rolul de trial pentru Mondialele de la Doha.

Am fost cam rigidă, dar este cam ce mă aşteptam după ce nu am concurat aşa de mult timp. Sunt fericită că alerg pentru că nu ştiam dacă voi mai reuşi. Sunt o mamă normală, la hotel curăţ biberoane, schimb scutece şi mă pregătesc pentru curse, a declarat Felix, singura atletă all time cu şase medalii de aur olimpice în palmares.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel