Allegri, anunţ după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus
Cristiano Ronaldo? ”Nu este nimic de făcut” se resemnează Allegri, antrenor Juventus

Massimiliano Allegri a anunţat că nu renunţă la banca tehnică a lui Juventus, chiar dacă echipa sa a fost eliminată, aseară, din Liga Campionilor, de către Ajax Amsterdam. 

"Am discutat cu preşedintele în urmă cu câteva zile şi urmează să ne revedem. Însă decizia mea a fost luat cu mult timp în urmă şi este aceea de a rămâne. Am un contract şi o muncă de făcut", a declarat Allegri în cursul unei conferinţe de presă. "Dacă nu aş mai avea motivaţie, i-aş fi spus preşedintelui. Dar nu este cazul. Cred că am lucrat bine în cursul acestor cinci ani, iar jucătorii au progresat. Nu a fost uşor să cucerim cinci scudetti (titluri naţionale), să disputăm două finale de Liga Campionilor şi să câştigăm patru cupe", a adăugat tehnicianul italian. 

"Ajax a meritat calificarea"



Referindu-se la eliminarea echipei sale, Allegri a spus: "Ajax a meritat calificarea, mai ales după evoluţia pe care a avut-o în repriza secundă... Să pierzi un sfert de finală în faţa unei echipe superbe, nu ar trebui să fie o frustrare. Sâmbătă putem câştiga campionatul, după ce am cucerit deja Supercupa. Dacă reuşim să câştigăm 50% dintre competiţii, este un rezultat bun. Anul viitor, vom avea din nou patru obiective pentru a câştiga noi trofee". 

Preşedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, a confirmat la rândul său că Massimiliano Allegri va rămâne la conducerea tehnică a torinezilor. "Vom continua cu Allegri pe bancă, desigur. Mai are un an de contract. Ne vom aşeza la masă, la finalul sezonului, pentru a discuta. Avem un grup tânăr şi puternic de jucători, care poate creşte în continuare. Liga Campionilor era un obiectiv pentru acest sezon şi va rămâne un obiectiv şi pentru sezonul viitor", a precizat Agnelli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel