All Star Game - LeBron James şi Antetokounmpo, în fruntea preferinţelor

All Star Game baschet. foto: facebook
All Star Game baschet. foto: facebook

LeBron James, superstarul echipei Los Angeles Lakers, şi grecul Giannis Antetokounmpo, vedeta formaţiei Milwaukee Bucks, sunt în topul voturilor pentru All Star Game.

Tradiţionala întâlnire anuală a vedetelor din campionatul profesionist nord-american de baschet, va avea loc pe 17 februarie la Charlotte (Carolina de Nord), a anunţat, joi, NBA. James, aflat în cursa pentru cea de-a 15-a selecţie consecutivă pentru meciul care opune anual cei mai buni jucători din NBA, a adunat peste 2,7 milioane de voturi. El îl devansează în Conferinţa de Vest pe tânărul jucător sloven Luka Doncic (2,22 milioane), de la Dallas Mavericks, locul 2 în preferinţele votanţilor, şi pe coordonatorul de joc de la Golden State Warriors, Stephen Curry (2,09 milioane).

Printre celelalte surprize, James Harden (Houston Rockets), MVP-ul en titre şi cel mai bun marcator al sezonului în curs, nu şi-a asigurat încă un loc de titular (1,67 milioane), la fel ca şi Kevin Durant (1,72 milioane), vedeta campioanei Golden State Warriors.

Citește și: Trump, la granița cu Mexicul: "N-ar trebui să facem asta"

Conferinţa de Est

La rândul său, Antetokounmpo, grec de origine nigeriană, se află în fruntea preferinţelor în Conferinţa de Est cu 2,67 milioane voturi, devansându-i pe Kyrie Irving (Boston Celtics, 2,38 milioane voturi) şi pe Kawhi Leonard (Toronto Raptors, 2,09 milioane). Triplul campion NBA Dwyane Wade (Miami Heat), care dispută la 36 de ani ultimul sezon din carieră, a strâns 1,2 milioane de voturi şi ar putea fi titular. Votul public, pe internet, se încheie pe 21 ianuarie.

Numele căpitanilor şi ale celor opt titulari vor fi anunţate pe 24 ianuarie, în timp ce rezervele, desemnate de antrenorii celor 30 de francize din NBA, vor fi cunoscute pe 31 ianuarie. Conform noii formule inaugurată în 2018, All Star Game opune două echipe fără să se ţină cont de apartenenţa la conferinţele Vestului şi Estului, formate de doi jucători, unul din Est şi unul din Vest, care au primit cele mai multe voturi şi au fost desemnaţi căpitani.

Citește și: Miami, NBA. LeBron James, performanță uluitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel