Alistar despre votul din Diaspora: Surpriză de proporţii!

Victor Alistar FOTO AGERPRES
Victor Alistar FOTO AGERPRES

Victor Alistar a vorbit despre votul românilor din Diaspora, afirmând că am putea avea parte de o surpriză de proporții, având în vedere scandalurile din ultimele săptămâni.

"Diaspora este foarte sensibilă şi principala sursă de informare este ceea a internetului. În ultimele două săptămâni, pe internet, s-au întâmplat nişte evenimente care ar putea să schimbe foarte mult din opţiunea celor din Diaspora, într-o direcţie sau alta, chiar şi în cadrul dreptei, pentru că ştim că valorile principale pe care ei merg sunt persona de integritate, ceea ce este din punctul de vedere al Transparency un lucru foarte bun. Ei bine, scandalurile din ultimele săptămâni, privind integritatea unora sau altora dintre candidați, ar putea să creeze o surpriză de proporţii", a declarat Victor Alistar la Antena 3.

"Anularea votului nu este o soluţie"

"Anularea votului nu este o soluţie, din punctul meu de vedere, şi nu cred că dintre cei 14 candidaţi nu există candidaţi care îndeplinesc criteriile. Nu am voie să dau nume, dar sunt câţiva candidaţi care îndeplinesc acele condiţii. Nu cred că anularea votului este o opţiune. Această campanie electorală a fost o non-campanie şi aici vina nu este doar a candidaţilor, principalii competitori. fiind miza aceasta legată de erodare în dezbaterea din tururl I, de intrarea în turul 2, pot să înţeleg. Ceilalţi candidaţi şi-ar fi dorit să aibă vizibilitate pe mass-media, însă agenda media nu a dat loc de prezentare. Nici mass-media nu s-a înghesuit să îi prezintepe ceilalţi copetitori care ar fi avut tot interesul să participe", a mai spus Victor Alistar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel