Alina Puşcaş a aflat sexul bebeluşului: "Mihai e distrus"

Alina Pușcaș
Alina Pușcaș

Alina Puşcaş urmează să devină mămică pentru a treia oară. Actriţa a dezvăluit la Antena 1 ce sex va avea cel de-al treilea bebeluş. 

"Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut Cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit... Este fetiță!

E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar „fata". Nu am nume, aștept propuneri...

A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic", a spus Alina Puşcaș la Observator.

Alina Puşcaş a devenit mămică pentru prima dată, în 2015, când a născut un băieţel. Actriţa mai are o fetiţă şi urmează să mai aducă pe lume cel de-al treilea copil. Alina Puşcaş este căsătorită cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel