Alina Pușcaș, nuntă surpriză

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a avut parte, în week-end, de două evenimente minunate. Unul pregătit împreună cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, anume botezul fetiței lor, Melissa, și un altul, care a luat-o total prin surprindere: cununia cu acesta, pregătită în secret chiar de Mihai. 

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am știut NIMIC. Mi-a pus cineva un buchet în mână și m-am trezit cu preotul care spunea în fața tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului și a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai și am spus: “E pe bune? Vorbești serios?” Și, evident, am izbucnit în plâns. A fost MINUNAT! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, spune Alina, emoționată.

“Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoții. Eram cu toții emotionați: noi doi, nașii, preoții, domnișoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul și cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos”, continuă prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”. 

Aceasta mai spune că nici botezul fetiței nu a fost îndelung planificat. S-au hotărât să-l facă doar cu o săptămână în urmă.

“Ne-am decis de pe o săptămână pe alta să facem botezul Melissei.  Și asta pentru că, de când s-a născut, Melissa a avut parte de tot felul de momente mai puțin plăcute  - gripă,  răceală, alergie, căzături -, așa că am hotărât oarecum pe nepusă masă să schimbăm data botezului. Am făcut doar botezul religios, fără petrecerea de rigoare. Melissa a plâns ceva la botez, până a adormit, iar asta s-a întâmplat exact după ce preoții au scos-o din cristelniță. A primit jucării, rochițe, bijuterii,  chiar și bănuți, pe care deja i-am depozitat în contul ei personal. Alături de ea s-a aflat, evident, și frățiorul ei, Alexandru”, mai spune Alina.

Pentru că totul a fost atât de spontan, puțini au fost prietenii care le-au stat alături Alinei Pușcaș și lui Mihai Stoenescu la aceste importante evenimente din viața lor. “Mihai "și-a luat dreptul" de a mă surprinde, dar promitem că, în toamnă, o să facem o petrecere frumoasă numai pentru prieteni, să ne bucuram împreună de ceea ce ni s-a întâmplat”, conchide prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

[citeste si]

    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel