Alina Mungiu-Pippidi: "Știe cineva cine este Violeta Alexandru?". Observație despre legătura cu Orban

Pippidi
Pippidi

Alina Mungiu-Pippidi a comentat numirea Violetei Alexandru la conducerea Ministerului Muncii și a făcut o observație legată de Ludovic Orban și legătura cu aceasta

"Să ne uităm puţin la prim-ministrul Orban, când apare în şedinţe de Guvern. Poate este o iluzie vizuală, dar mie mi se pare că se uită foarte des la Violeta Alexandru, căutând aprobare în ce spune. Şi cu această ocazie să punem întrebarea: "Ştie cineva cine este Violeta Alexandru, dintre oamenii care ne ascultă?". Te întrebi de ce cineva ca Violeta Alexandru este ministrul Muncii. A avut vreodată vreo pregătire în acest domeniu? Este un vechi membru al PNL?

"Ce legătură are cu ministerul Muncii?"

Eu când am prins-o pe această persoană era în societatea civilă, deci trebuie să fie foarte recentă în PNL. Era în societatea civilă, se ocupa de integritate politică, deci trebuie să presupun că era o persoană neutră. Mă întreb ce legătură are cu ministerul Muncii o persoană cu studii la Universitatea particulară Cantemir şi apoi cu masterat de Securitate la SNSPA? De ce se uită prim-ministrul Orban atât de des la ea? De ce a ajuns preşedinte pe Municipiul Bucureşti fără niciun fel de alegeri?", a spus Alina Mungiu-Pippidi într-un interviu pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel