EXCLUSIV  Alina Mungiu-Pippidi, interviu exploziv în scandalurile momentului

Pippidi
Pippidi

Alina Mungiu-Pippidi, doctor în psihologie socială al Universităţii din Iaşi, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Politologul a vorbit despre cele mai importante subiecte din politică. Este un interviu exploziv pe care îl veți putea urmări marți, 10 iulie, de la ora 11:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News, în acest articol.

Mâine difuzăm prima parte a interviului.

Alina Mungiu-Pippidi, doctor în psihologie socială al Universităţii din Iaşi, este activistă a societăţii civile din România din 1989, iniţiatoare a Contractului cu România şi a Contractului cu Clasa Politică (1996), lider al Coaliţiei pentru un Parlament Curat (2004), şi fondatoare a României Curate (2010) și a Coaliției pentru Universități Curate. 

A dezvoltat o carieră academică, având peste 2000 de citări internaționale, fiind în prezent profesor de studii de democraţie la Hertie School of Governance din Berlin, unde conduce ERCAS, centru de cercetare dedicat bunei guvernări (www.againstcorruption.eu). E frecvent invitată să conferenţieze la universităţi ca Harvard, Oxford, Stanford şi LSE și publică în jurnale ca Nature, Foreign Policy, Journal of Democracy. Cărțile ei au fost recenzate în mai multe jurnale academic internaționale și în The Economist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel