Alina Gorghiu: ”Voi ridica această temă în discuție”. Ce va discuta PNL cu Klaus Iohannis în lipsa Puterii

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, nu mai vrea să mai stea în aceeași sală cu premierul Victor Ponta. Nu a stat nici în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, nu va sta nici la consultările cu președintele Klaus Iohannis. PSD merge la consultări la ora 18:00, PNL la 18:30. Alina Gorghiu a susținut că a fost decizia președintelui, iar PNL nu a discutat nimic cu Klaus Iohannis despre subiect.

Despre avizul negativ pentru urmărirea penală a premierului Victor Ponta, dat în Comisia Juridică, Alina Gorghiu spune că ”nu este nimic surprinzător, era un lucru anunțat de zilele trecute, nu vrea să plece de la Palatul Victoria, folosește orice pârghie să se mențină în scaun”. Copreședinta PNL precizează că nu poate spune dacă Victor Ponta ”este sau nu vinovat, dar discuția a depășit această polemică, este o dezbatere mult mai seriosă, premierul duce statul român într-o criză politică”.

”Vă spun cu zâmbetul pe buze, poate află și Victor Ponta că pe mine nu mă sperie. Cu amenințări cu plângeri penale nu mă sperie”.

PNL-Iohannis, discuții despre Ponta la consultările pe Strategia Națională de Apărare a Țării

Alina Gorghiu a precizat că a lipsit din Comisia Juridică pentru că va sta cu Victor Ponta în aceeași sală doar când va fi absolut necesar. Ea a precizat că la discuțiile de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis va discuta și despre acuzațiile aduse premierului și legitimitea sa.

”Voi ridica această temă în discuție. Evident că PNL simte nevoia să discute cu președintele României tema lipsei de legitimitate a premierului. Nu este problema Opoziției dacă este sau nu vinovat, este problema PNL că statul se află într-o criză profundă. Este o problemă majoră să mergi cu un premier care este acuzat de fapte asimilate cu fapte de corupție. Eu sper doar că este o perioadă de timp până când premierului îi vine mintea la cap și-și dă demisia”, a conchis Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel