Alina Gorghiu susține că aliații PSD joacă dublu

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că ALDE şi UDMR profită de contextul politic actual pentru a bloca ordonanţa de urgenţă pe Codul penal şi a arăta că acum fac legea în coaliţie.

Alina Gorghiu spune că social-democraţii merită un astfel de "upercut politic". "PSD primeşte acum lecţii gratuite (şi nesincere!) de democraţie tocmai de la aliaţii de guvernare. ALDE şi UDMR profită de contextul politic pentru a bloca ordonanţa de urgenţă şi a arăta că acum fac legea în coaliţie. Dar PSD merită un aşa upercut politic, pentru că vineri nu a avut destulă minte să respingă la timp spectacolul sinistru oferit de către domnul Dragnea şi acoliţii săi. Degeaba social-democraţii vorbesc pe la colţuri despre răul pe care li-l face Dragnea, dacă nu au curajul să treacă la fapte', a scris Gorghiu pe Facebook.

Senatorul PNL consideră că succesul moţiunii de cenzură rămâne singura soluţie legitimă pentru a scoate ţara din situaţia actuală. "Între timp, aflu că domnul Dragnea, ameţit zdravăn de lovitura primită de la colegi, susţine şi el dezbaterea Codului penal în sesiune extraordinară. În situaţia dată, tot succesul moţiunii rămâne singura soluţie legitimă pentru a scoate ţara din situaţia actuală", a mai scris Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel