Alina Gorghiu: Lia Olguța Vasilescu va îngropa PSD

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a identificat ministrul din Cabinetul condus de către premierul Viorica Dăncilă care va "îngropa PSD", anticipând totodată că în viitorul apropiat românii vor ieși în stradă nemulțumiți de efectele modificărilor la Codul Fiscal și la Legea salarizării. 

"Am atenționat și cu privire revoluția fiscală pe toată lumea și cu privire la modificările pe Codul Fiscal, dar cu prisosință pe legea salarizării că, dacă există o problemă sau o buturugă mică care va răsturna carul PSD, aceea va fi legea salarizării și o spun de mai bine de un an de zile. D-na Olguța Vasilescu va fi cea care va îngropa PSD, pentru că electoratul domniilor lor, cel care s-a lăsat ademenit de măriri de salarii va realiza într-un final că nimic din ceea ces-a promis nu se va realiza. Iar ieri, în așteptare de explicații de la ministrul Muncii, am văzut alte promisiuni. În loc să explice de ce au scăzut salariile, de ce, de exemplu, grefierii au minus 500 de lei fiecare la salariu, găsim țap ispășitor pe la departamentul de resurse umane sau găsim promisiuni de genul "vom dubla salariile în viitorul apropiat", știind, știind foarte bine că nu sunt bani la bugetul de stat, în visteria țării acum nici ca să faci plățile acestea pe care tu le tot promiți", a declarat, joi, la Adevărul Live, Alina Gorghiu.

Gorghiu avertizează: Se coace de un protest

Senatorul liberal este convins că românii vor demara protestele în stradă după ce vor realiza că nu au salariile mărite, așa cum a promis PSD.

"Anticipez că tensiunea socială va crește. Până pe 15 februarie vor tot veni fluturașii de serviciu si la cei din privat, și la cei din sistemul bugetar. Vor vedea exact cât au pierdut din salariu și abia atunci cred că se va coace de un protest în toată firea. Nu-mi doresc să văd acțiuni de protest pentru că asta înseamnă categorii socio-profesionale nemulțumite, dar cred că e singura manieră la care PSD mai reacționează. Pentru că la dialog nu reacționează, nu doresc dialog la dezbateri nici atât, nu genereaăz dezbatere, ba dimpotrivă, se ascund în fața oricărei dezbateri, la semnale de alarmă venite de la partea societății civile nici atât. Eventual, la proteste am văzut că se mai tem, mai fac pași înapoi. I-au făcut atunci cu OUG 13, au mai făcut și cu alte acte normative, nu stiu în ce măsură se vor mai speria de proteste, dar e un demers pe care nu văd cum îl pot evita domniile lor", a adăugat fostul lider al PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel