EXCLUSIV  Alina Gorghiu, la miting cu Liviu Dragnea. Mărturisire în direct

Alina Gorghiu a declarat astăzi, la interviurile DCNews, în ce condiții ar sta "cot la cot" cu Liviu Dragnea la un miting.

Președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a fost întrebată dacă ar merge la un miting cu președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Din punct de vedere al împărțirii opiniilor politice comune, parlamentarul a susținut că așa ceva nu se poate întâmpla. "În ce sens cu Liviu Dragnea? Să împărțim opinii comune, nu! Vă mărturisesc că opinia mea este că Liviu Dragnea va fi destul de ocupat în viitor, cu multe alte lucruri, mai puțin politică și atunci cred că viața ne va separa destinele care sunt deja separate. Nu cred să mai fie nimic în comun. Cred că va fi politic, istorie. Deja e istorie, politic. Apropo de asta, probabil că știți că luni, în Senatul României, s-a discutat proiectul României până în 2040, care e un proiect de țară racordată la structuri europene, iar glumele din Senat exact astea erau. Proiectul a fost făcut pentru Liviu Dragnea care s-a pus șef de comisie să facă toată această strategie a României pe următorii 20 de ani, iar glumele senatorilor, indiferent de partid politic, erau exact pe dimensiunea asta a timpului pe care Liviu Dragnea nu îl mai are la îndemână politic. Cum să îl pui să facă strategia României pe următorii 20 de ani un om care e deja epuizat?" a declarat Alina Gorghiu.

"Pe același trotuar", doar cu o condiție 

Liberala susține că există o singură posibilitate de a manifesta cot la cot cu președintele PSD. "Dacă și domnul Dragnea este de acord cu o cauză de genul 'sprijinim copiii cu autism din România', cu mare plăcere, nu mă deranjează să fim cot la cot pe același trotuar", a mai spus Alina Gorghiu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel