Alina Gorghiu - Ecaterina Andronescu, dialog încins la Realitatea TV. Realizator TV: ”Olguța Vasilescu v-ar da următoarea replică!”

Realitatea TV
Realitatea TV

Alina Gorghiu, senator PNL și Ecaterina Andronescu, senator PSD, au avut un schimb de replici la Realitatea TV.

”Doamna Lia Olguța Vasilescu, de fiecare dată când a candidat, le-a promis oamenilor din Oltenia drum expres și tronson de autostradă. N-au niciun drum! Știți cât facem de la București la Craiova, într-o zi normală? Patru - cinci ore, dacă aveți noroc!”, a zis Alina Gorghiu la Realitatea TV.

Adrian Bucur, realizatorul emisiunii, a intervenit și a zis: ”Doamna Olguța Vasilescu v-ar da următoarea replică dacă o sunăm: și Orban a fost ministrul Transporturilor... și dacă facea autostradă...”

Ecaterina Andronescu a explicat de ce traficul este infernal.

”Nu aplaud faptul că faceți cinci ore de la București la Craiova, dar faceți atâta timp pentru că foarte multă lume are mașini. Bunăstarea este alta față de cum câțiva ani. Nu puteți contesta creșterile salariilor românilor, nu puteți contesta creșterea pensiilor! Nu puteți contesta proiectele pentru dezvoltarea comunităților locale”, a zis Ecaterina Andronescu, senator PSD.

VEZI ȘI: Cristian Vasilcoiu: Cum să ai, bă, tupeul să te iei de drumul spre Craiova când șeful partidului tău a fost ministru al Transporturilor?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel