Criză politică. Alina Gorghiu: Demență care trebuie să ia sfârșit mâine

Diana Popescu / 20 iun 2017 / 20:30

Liberala Alina Gorghiu este de părere că actuala criză guvernamentală prin care trece România trebuie să ia sfârșit mâine.

Iată mesajul liderului PNL:

”O demență care trebuie să ia sfârșit mâine!!!! 

O concluzie a ultimelor 24 de ore ar suna cam așa: Sorin Grindeanu nu mai poate să guverneze, PSD nu mai merită, criza se adâncește, finalul e departe. 

România nu scapă de criză, războiul din PSD este abia la început! Situația de criză se prelungește, costurile economice, mărirea dobânzilor și incertitudinea pentru România, asemenea.

E limpede că între timp este criză și la Guvern, nu doar la partid. E criză în Romania! Dar noi nu suntem îngrijorați de ceea ce vor face taberele care se luptă în PSD, suntem îngrijorați pentru imaginea și stabilitatea țării. Este clar că lucrurile merg rău, incertitudinea slăbește economia, moneda, planurile privind investițiile străine se vor amâna din nou cu ani de zile.

Mai ales că această criză oricum era greu de înțeles pentru mediul de afaceri, cu precădere pentru investitorii din străinătate. Cine să înțeleagă o veste ca asta, că PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva propriului Premier?”

[citeste si]