EXCLUSIV  Alina Gorghiu, declarații explozive după moțiunea de cenzură, la interviurile DC News

Alina Gorghiu,  fostul președinte al PNL, va dezvălui din culisele deciziei introducerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă.

În ediția de vineri, 29 iunie, începând cu orele 11,00, ALINA GORGHIU va vorbi despre eșcul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, introdusă la inițiativa parlamentarilio PNL, dar și despre  dezbaterea Legilor Justiției din Parlament.

Emisiunea în care va fi invitată ALINA GORGHIU va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe Facebook.

Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, a criticat recent  "graba fără precedent" a Curții Constituționale a României de a publica motivarea cu privire la revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, apreciind totodată că instituția a "declanșat o puternică criză de încredere în societate".

De asemenea,  Alina Gorghiu a declarat, luni, în ziua citirii în Parlament a moțiunii de cenzură, că ALDE şi UDMR profită de contextul politic actual pentru a bloca ordonanţa de urgenţă pe Codul penal şi a arăta că acum fac legea în coaliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel