Alina Bica, ACCIDENT. Ciutacu: “Sper că nu e o glumă povestea cu Alina Bica”

Alina Bica
Alina Bica

Avocata Maria Vasii a oferit informații cu privire la Alina Bica, marți seară, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

“Sper că nu e o glumă povestea cu Alina Bica”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu înainte de a începe discuția cu Maria Vasii.

„Dumneavoastră, ca jurnalist, puteți cere informații pentru a vedea dacă este doar un zvon sau este adevărat. Merită a fi tratat cu toată seriozitatea. Surse din sistemul judiciar, așadar credibile, au lansat aceste informații, respectiv că doamna Bica, atunci când a depus la Înalta Curte de Casație acele înscrisuri medicale, din care reiese că este în imposibilitate de a se deplasa cel puțin pentru opt săptămâni, chiar prezenta o situație reală. Iar din informațiile – luați-le sub formă de zvon -, așa am înțeles, că dânsa a fost implicată într-un accident de circulație care nu semăna a accident de circulație, în urma căruia a suferit traumatisme grave la coloană. Din câte știu eu, evenimentul a avut loc în Londra. (...) E de văzut ce mesaje a primit cu ocazia acelui accident sau eveniment rutier, să-i spunem așa. Să nu uităm că a instrumentat dosare importante”, a spus, marți, 23 ianuarie, avocata.  

[citeste si]

Alina Bica a fost condamnată în două dosare penale, însă deciziile nu sunt definitive. Astfel, în noiembrie 2016, ea a fost condamnată de Instanţa supremă la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz în serviciu. De asemenea, în ianuarie 2017, Alina Bica a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în legătură cu intervenţii pentru clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel