Alina Bica, după mesajul lui Florian Coldea: ÎL AȘTEPT

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica nu crede că Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, va păți ceva în urma afirmațiilor lui Sebastian Ghiță. 

Prezentă miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a avut loc ultimul termen al procesului Bica-Horia Simu, fosta şefă a DIICOT a fost întrebată de jurnalişti ce crede despre retragerea lui Florian Coldea din SRI.

"Apropo, i-am citit interviul, foarte profesionist scris. Îl aştept să vorbească. Eu consider că domnul Coldea, având în vedere câte persoane au discutat de domnia lui şi ceea ce a făcut în doi ani de zile, ar fi trebuit să existe o verificare mult mai serioasă în ceea ce îl priveşte.” a spus Alina Bica.

Florian Coldea a scris, în mesajul său, printre alte afirmații: ”Celor care s-au grăbit să creadă sau să amplifice neadevăruri flagrante difuzate în trecut sau mai recent, până la data de 18 ianuarie 2017, le reiterez faptul că am înţeles miza, iar aceasta este cu mult mai mare şi mai profundă decât compromiterea activităţii mele. Îmi rezerv dreptul de a oferi răspunsuri şi clarificări adecvate, precum şi elemente factuale relevante despre aceste aspecte şi multe altele, la un moment dat.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel