Alin Toşca, mutare surpriză a clubului său Real Betis

Real Betis a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, rezilierea contractului cu jucătorul român Alin Toşca, deşi înţelegerea mai era valabilă până în vara anului 2021.

'Alin Toşca nu mai este jucătorul clubului Real Betis. Fundaşul începe o nouă etapă în cariera sa. Real Betis îi mulţumeşte pentru serviciile sale la club şi îi urează multe succese în viitor', se arată într-un comunicat publicat pe site-ul grupării spaniole. În vârstă de 27 de ani, Toşca se transferase de la FCSB la Real Betis în 25 ianuarie 2017 şi semnase la acea dată un contract valabil până în 2021.

El nu a apucat însă să evolueze pentru Betis decât în 25 de partide, fiind împrumutat mai întâi la gruparea din divizia a doua italiană Beneveto Calcio, iar apoi în Grecia, la PAOK Salonic. De altfel, cu această ultimă grupare a câştigat titlul şi Cupa Greciei în sezonul recent încheiat. Fundaşul stânga are 16 partide disputate pentru echipa naţională a României, ultima oară fiind titular în meciul din 7 iunie, din deplasare, cu Norvegia, scor 2-2, din preliminariile EURO 2020.

Citește și: Alin Toșca, PAOK, afectat de plecarea lui Lucescu jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel