Alimente care intensifică arderile metabolice

Cea mai mare greșeală, atunci când vrei să slăbești, este să te înfometezi, spune Andreea Sava. În opinia acesteia, cea mai bună metodă de intensificare a arderilor este o nutriție echilibrată și sănătoasă, combinată cu mișcare. 

Jurnalista spune crimul lucru pe care-l puteți face, pentru a vă stimula procesele metabolice, este de a consuma următoarele alimente.

1. Ceai verde

Ceaiul verde este o sursă importantă de antioxidanți dar și de catehine, despre care există mai multe studii că stimulează procesele metabolice. De asemenea, polifenolii stimulează termogeneza organismului (procesul de generare de căldură), lucru care se face cu un consum suplimentar de calorii.

2. Alimente cu grăsimi bune

Grăsimile saturate și grăsimile trans încetinesc rata metabolică și duc la rezistență la insulină.  

3. Fructe și legume organice

Adică cele crescute fără pesticide. Alimentele procesate și cele non-organice conțin chimicale care pot interfera cu procesele metabolice.

[citeste si]

4. Ardei iuți

Măresc procesul de termogeneză al organismului despre care am explicat că se traduce într-un consum mai mare de calorii. Intensifică procesele metabolice și induc senzația de sațietate.

5. Cafea

Băută cu măsură, cafeaua și alte băuturi care conțin cofeină intensifică metabolismul prin stimularea sistemului nervos central. Atenție, însă! Excesul produce efectul contrar.

Citiţi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel