Alice Barb, mesaj emoționant pentru George Ivașcu

De Valentine's Day, regizoarea Alice Barb a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei - George Ivașcu, ministrul Culturii. 

"De Ziua Îndrăgostiților, cu oamenii de care sunt îndrăgostită... La multi ani si vouă, prieteni ! Va doresc tare mult sa fiti sănătoși, sa visati, sa iubiți si sa fiti iubiti !!! Cu drag", a scris Alice Barb pe Facebook.

George Ivașcu, din 2007, este managerul și fondatorul Teatrului Metropolis din București. A susținut, din această calitate de manager cultural, tinerele generații. În egală măsură, a fost preocupat de memoria artiștilor consacrați de teatru și de film.

El este cel care a inițiat proiectul Aleea Celebrităților din Piața Timpului, dar și inițiator al cotidianului online Ziarul Metropolis.

În anul 2004, fostul președinte Ion Iliescu i-a conferit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", "în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului".

[citeste si]

Este căsătorit cu Alice Barb, regizor de teatru și operă, actor și manager cultural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel