Alibec, transfer. Sumă uriașă pe masa lui Gigi Becali

Forma slabă pe care o traversează, dar şi moralul scăzut al lui Alibec, pare să-şi fi găsit o nouă explicaţie. 

FCSB a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro pentru cel mai important om al său, venită din campionatul Franţei, de la Olympique Marseille.

Potrivit Digi Sport, Marseille a oferit 6 milioane de euro pentru Alibec, însă Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a solicitat o sumă mai mare.

"A fost ofertă de la Marseille pentru Alibec, dar nu a fost una care să-l satisfacă pe Gigi Becali. Alibec a fost în pole-position. Cei de acolo şi-l doreau. Oferta a fost după jocurile foarte bune, din preliminariile cupelor europene. Din ce ştiu eu, a fost prima variantă, înaintea lui Mitroglou. Cei doi au acelaşi stil. Sunt acelaşi profil de jucător", a dezvăluit Ilie Dumitrescu la DigiSport.

În prezent, Alibec trece printr-o criză totală de formă. Atacantul pentru care Becali a plătit 2 milioane de euro Astrei are cifre execrabile. Alibec a marcat o singura dată în 17 etape. Mai mult, controversatul atacant se află mai mereu în preajma unui scandal. Gigi Becali speră că va reuși să-l vândă pe Alibec în acestă iarnă, dar pare greu de crezut că o formație din străinătate mai oferă o asemenea sumă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel