Alibec, preț transfer. Becali a decis. Nume importante pe lista FCSB

Becali i-a fixat prețul lui Alibec. Totodată, patronul FCSB a discutat despre transferul lui Băluță, Nemec și Gicu Grozav, ultimul fiind la un pas de CFR Cluj.

Kayserispor, echipa lui Șumudică, a negat orice intenţie de a-l transfera pe Denis Alibec, dar alt club din Turcia pare interesat de vârful FCSB-ului. Cel puţin aşa susţine Becali, care anunţă cu surle şi trâmbiţe că a primit un telefon de la un director sportiv al unui club din Turcia. A cerut cinci milioane pentru vedeta sa: "Am primit un telefon din Turcia, m-au întrebat care e preţul lui Alibec. Le-am zis că am avut ofertă de şapte milioane în vară şi că acum vreau cinci. Dacă iau cinci milioane pe Alibec, plătesc clauza lui Băluţă. Că eu nu dau din banii mei, dau din banii pe care îi câştig. Am vorbit cu Alibec, i-am demonstrat că nu am nimic cu el. I-am dat un SUV, pentru că maşina lui era în service. Mi-a promis că dă restart şi că se antrenează cum trebuie", a spus Becali, la Pro X.

Banii aduşi de Alibec în conturile clubului ar urma să fie investiţi în aducerea lui Alexandru Băluţă, în timp ce situaţia lui Nemec nu s-a deblocat: "Pentru Băluţă am oferit 2,5 milioane de euro, dar au refuzat. Ei încearcă să-mi zgândărească orgoliul, să dau trei milioane de euro, dar nu o să dau. Cu Nemec nu am mai reluat nimic. Cu cât trece timpul, cu atât e mai bine pentru mine", a mai declarat Becali, înainte să transmită că lui Grozav, jucător aflat la un pas de CFR, îi pare rău că nu a semnat cu FCSB în vară: "Cu Grozav am vorbit aseară şi mi-a zis că îi pare rău că nu a venit în vară, că a jucat gratis cinci luni la turci. Acum mi-a zis că nu mai are acelaşi impresar", a mai spus Becali, potrivit Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel