Alibec, atacat de un selecționer: Nu m-a impresionat. Am alte standarde

Ladislau Boloni, fost selecționer, antrenor și jucător la Steaua, a criticat entuziasmul celor de la FCSB după 0-0 cu Sporting. Totodată, Boloni a criticat și declarațiile lui Alibec care spune că ”le-am dat peste nas multora din țară”.

"Eu am văzut câteva minute din meci, înainte ca Pintilii să fie eliminat. Per ansamblu, Dumnezeu a fost cu Steaua. Meci nul afară e pozitiv, dar un 1-1 ar fi fost mai bun.

Din păcat, am văzut că se vorbeşte prea mult după acest egal. Se face prea multă gălăgie! Cineva (n.r. Alibec) a spus că «Le-am dat peste nas!», iar pe mine mă deranjează o astfel de atitudine. Păi, cu asta se ocupă Alibec? Îmi permit să le dau un sfat celor de la Steaua: le-aş spune să vorbească mai puţin. De ce? Fiindcă, vorbind mult, există şanse să vorbească prostii. El (n.r. Alibec) ar trebui să-şi vadă de joc, în loc să vorbească despre datul peste nas.

Am mai văzut o declaraţie, dar nu mai ştiu de cine a fost dată, cum că Steaua redevine ce a fost. Ce tupeu! Deocamdată, Steaua e la ani-lumină distanţă de ce a fost! Voi, cei din ţară, sunteţi entuziasmaţi de Alibec, dar eu am alte standarde după ce i-am văzut pe Lăcătuş, pe Majearu", a declarat Ladislau Boloni pentru Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel