ALIANȚĂ PSD - PRO ROMÂNIA, marile cooptări. Felix Rache: Mă refer la Raed Arafat!

Felix Rache (PRO ROMÂNIA) a vorbit despre unirea stângii și venirea lui Raed Arafat.

”Suntem două partide pe stânga. Din păcate, PSD este un partid mai mare decât Pro România, dar are probleme de comunicare. Suntem ca două Dacii vechi. Din două faci una bună care să funcționeze. Sper ca după alegerile locale să facem o alianță pe partea stângă în care să invităm și oameni care simt în zona de centru, centru-stânga. Aici mă refer și la Raed Arafat. Văd că oamenii ăștia care au ajuns acum la guvernare nu mai au nevoie de un om care să salveze alți oameni”, a zis Felix Rache la Antena 3.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, duminică seară, că nu va demisiona din funcţie, însă nu este "lipit de scaun" şi dacă vrea cineva să îl demită, o poate face.

"Eu am zis-o, eu nu sunt lipit de scaun, nu demisionez eu, dar dacă sunt demis, este dreptul oricăruia să mă demită. Ce consider, după atacurile intensificate din ultima perioadă, (...) pentru că sunt atacuri de foarte mult timp (...) în final, fie se asumă că trebuie să plec, că nu mai este viziunea pe care o vrem şi aducem pe cineva mai deştept care să facă treabă, sau mai tânăr (...) deci să găsească pe unul de 30 de ani care să aibă viziune, să vină să o facă", a spus Arafat la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel