Alianță PACT-PNL. Daniel Ciungu: Vă spun niște cuvinte grele, dar aici ați ajuns

Daniel Ciungu
Daniel Ciungu

Daniel Ciungu, membru PACT, a avut un mesaj tranşant pentru trolii alianţei PACT - PNL. 

"O rugaminte pentru trolii aliantei. Imi pare rau ca trebuie sa va numesc asa. Dar va rog eu, iesiti din mentalitatea asta de troll a la PSD. Va aduce doar dezavantaje. Va spun niste cuvinte grele, dar din pacate cam aici ati ajuns. Mai ales pe profilul meu... Va scriu voua si nu celor de la PSD & ALDE, pentru ca de la voi chiar am asteptari ca sunteti oameni ce nu pica in capcana egoului mic si lipsei de respect.

Daca doriti sa imi/ne reprosati ceva, tuturor celor care suntem cu adevarat noi in lupta politica, nu mai veniti cu USL-isme, mistouri, luari peste picior, samd..

Nu va ajuta cu nimic, decat sa atrageti lipsa de incredere in capacitatea voastra de gandire a problemelor curente ale Romaniei.

Eu o sa-mi continui argumentarea cu maturitatea dobandita pana acum, din viata profesionala, personala si politica. C-o fi suficienta sau nu, vom vedea. Am clar de invatat si eu suficiente in continuare.

Va spun doar ca nu o sa va mai raspund la provocari ce zici ca-s croite de PSD-isti de fapt. Vreau argumente si solutii pentru viitor de la voi. Daca nu va place un lucru, veniti si cu solutia pentru a-l rezolva. Caci altfel discutam discutii si nu facem nimic.

Si va spun asta:

PNL a inceput reformarea sa, pe bune. Nu va fi usor, nu se va face de azi pe maine, vor fi si greseli (unele chiar recente), dar a inceput si nu mai exista cale de intoarcere.

Vreti sa ajutati la asta? Bine! Va asteptam alaturi de noi sa ducem cat mai multi oameni competenti si curati in cel mai puternic partid al Romaniei, partidul Independentei si partidul Unirii!


Nu vreti sa ajutati la asta, iarasi bine! Vom veni cu solutii din ce in ce mai bune pentru romani si vom consulta mult mai mult alegatorii nostri si usor usor va vom convinge oricum ca ceea ce spun mai sus este adevarat. Ca PNL devine din nou o solutie viabila pentru vot, ba chiar una dorita de orice om de dreapta! S-a trezit oastea liberala!

Si nu uitati va rog cine este dusmanul Romaniei. PSD ALDE ne-au dus in starea asta. Ei trebuiesc opriti. Si o putem face doar impreuna", este mesajul lui Daniel Ciungu. 

Prezent, sâmbătă la Craiova, la întâlnirea Regională Sud-Vest cu aleșii locali, activul de partid și candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare, președintele Ludovic Orban a avut un discurs în fața celor peste 2000 de olteni veniți pe Esplanada Teatrului Național Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel