Alianța 2020 USR - PLUS. Coita: Este o confuzie acolo

USR-PLUS
USR-PLUS

Analistul politic Alex Coita a vorbit despre noua alianță politică, Alianța 2020 USR - PLUS, dintre partidele conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș.

Alex Coita compară partidul lui Dacian Cioloș cu o mașină, pe care a pus-o direct pe platformă, înainte de a merge cu ea măcar o dată. Deși înțelege strategiile noii alianțe electorale, Coita este de părere că strategiile sunt artificiale.

Eu cred că e un pic de confuzie acolo. O singură observație am. Știu un singur lucru, când îți cumperi o mașină, e bine cel puțin o dată să mergi pe drum cu ea înainte să o pui pe platformă. Domnul Cioloș și-a luat mașina numită PLUS și a pus-o direct pe platforma USR. Dintre cele două formațiuni, USR este singurul partid care are structuri, are reprezentanți în Parlament, a trecut un test electoral. Mi se pare ilogic acolo. Este o confuzie. Înțeleg undeva strategiile, dar sunt strategii artificiale.

Partidele se construiesc și își dovedesc forța în lupte electorale, nu urcându-se pe platformele altor formațiuni., a afirmat Alex Coita, în emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

Vezi și: USR-PLUS, noua alianță: Bun venit printre noi, Dacian Cioloș!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel